fbpx
Tempahan anda.. 60%

Japp! Kami akan hantar calendar kepada anda. Tapi sebelum tu ada special offer untuk anda!

CALENDAR SAJA TAK CUKUP! COACH HAZIQ NAK OFFER ANDA STEP-BY-STEP CARA GROW SAMPAI #FYP DAN BINA STRONG PERSONAL BRANDING

..Walaupun Anda Start Dari Zero, Malu Depan Kamera Dan Tak Tahu Nak Guna Tiktok!

🔉 Tonton video sampai habis. Pastikan audio anda ONZ!

SPECIAL OFFER RM10,887 RM97

MEMPERKENALKAN

"Program ini diwujudkan untuk bantu anda BUAT dan DAPAT RESULT CEPAT! "

Cuba tanya diri sendiri, berapa banyak peluang anda dah lepaskan sebab tiada tindakan?

Exactly.

Sebab itu kami prepare semua bahan untuk anda supaya anda bertanggungjawab dengan tindakan anda!

SEMUA NI ANDA AKAN DAPAT JIKA ANDA TERIMA OFFER COACH HAZIQ:

MODULE #1: CONTENT STRATEGY (Bernilai MYR1,000)

Bukan sekadar content yang berbentuk calendar sahaja, bahkan idea-idea content mengikut “content pillar” juga anda dapat kuasai dalam module ini sekaligus dapat kembangkan lagi daripada 1 idea, terus dapat 4-5 jenis idea content yang pelbagai dalam 1 topik yang sama.

MODULE #2: OPTIMIZATION
(Bernilai MYR1,000)

Kami sediakan training dan guideline untuk optimisasikan lagi profile TikTok anda dengan menggunakan formula yang betul, dan juga anda akan didedahkan cara “hacks” yang sihat untuk naikkan followers ataupun visibility akaun TikTok anda.

MODULE #3: CONTENT STRUCTURE (Bernilai MYR1,000)

Untuk penghasilan sebuah content yang mampu menarik minat audience untuk tengok sampai habis, anda perlukan module ini! Kami sediakan formula dan teknik untuk anda hasilkan video content di TikTok yang padat dan berpotensi tinggi untuk membuatkan video anda masuk ke dalam #fyp yang lebih besar.

MODULE #4: SEO STRATEGY
(Bernilai MYR1,000)

Module terbaru! Anda akan belajar cara-cara untuk menghasilkan video content dengan hanya menggunakan keywords-keywords sahaja. Sekaligus dapat kembangkan lagi idea content daripada 5 idea, jadi 10 idea content yang anda boleh buat.

MODULE #5: TIKTOK SHOP
(Bernilai MYR1,000)

Module BONUS! Dalam module ini anda akan dapat tahu caracara untuk hasilkan content yang “softselling” dan juga “hardselling”. Anda juga dapat pelajari apa yang patut anda buat atau cakap semasa live di TikTokShop. Kami sediakan module ini khas untuk anda!

MODULE #6: CONTENT STRATEGY (Bernilai MYR1,000)

Bagi anda yang access pada TikTok Mastery Chapter ini sahaja anda akan dapat module bonus ini. Anda akan didedahkan cara untuk membaca analytics secara kesuluruhan tentang performance TikTok anda. Bukan itu sahaja, dalam module ini juga anda dapat belajar apa yang perlu anda lakukan untuk improvekan lagi performance TikTok anda dari sebelum ini.

BONUS : TIKTOK AFFILIATE
(Bernilai MYR1,000)

Bukan sekadar module anda juga akan dapat jana income bersama kami dengan membuat Tiktok Affiliate. Kami akan ajar anda step by step kepada anda untuk mendapatkan income sampingan.

DAN..

Demi memastikan anda BUAT dan TIDAK GIVE-UP DAN BAGI MACAM-MACAM ALASAN, saya dah sediakan bahan-bahan untuk bantu anda bergerak kehadapan.

SURPRIsE BONUS!

TIKTOK MASTERY CHAPTER

SIAPA COACH HAZIQ?

Coach Haziq merupakan Content Strategist di Huzeifa Studio dan juga dikenali sebagai “Cikgu Content”.

Beliau berpengalaman berkongsi dan membantu hampir 10,000 usahawan dalam menghasilkan konten di media sosial. Beliau merupakan bekas pelajar Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin dalam Pengajian Kejuruteraan Mekatronik.

Pada Tahun 2020, beliau mula membina personal branding beliau di media sosial bermula di platform Instagram sehingga berjaya keluarkan hoodie jenama sendiri dan terjual hampir 50 helai hoodie dalam tempoh kurang seminggu jualan.

Pada Tahun 2021, beliau dijemput dalam banyak program motivasi dari peringkat Sekolah Menengah hingga ke peringkat Universiti tempatan seperti Universiti Sains Malaysia, Universiti Teknologi Mara dan banyak lagi. Sekaligus beliau bergiat aktif menghasilkan konten-konten yang berkualiti dan mampu kekalkan penjenamaan diri beliau ke tahap yang lebih tinggi.

Sehingga tahun 2023, beliau telah bantu lebih ramai usahawan dalam membina penjenamaan diri sendiri mahupun bisnes di alam media sosial terutama di platform TikTok.

Antara jenama-jenama besar yang pernah dibimbing oleh beliau seperti Wowa HQ, Shaklee, SugarBomb HQ, Zarzou Beauty HQ, Zhulian dan banyak lagi. Beliau juga pernah dijemput ke program besar anjuran Dewan Bandaraya Kuala Lumpur berkongsi tentang “Kuasai Dunia TikTok” pada penduduk sekitar Kuala Lumpur.

Jom Tengok Feedback Student Coach Haziq

“Coach Haziq over-deliver! Korang takkan rugi kalau pilih Coach Haziq” – Team Zhullian

“Sanggup dari Johor ke KL semata untuk coaching” – Makcik Cekodok (ZZ Academy)

Strategy kena dengan jiwa.You takkan tersasar daripada compass ataupun peta asal..”  Kak Dayu (Saifi Jee Textile)

” Followers saya sentiasa bertambah setiap hari, secara purata 100 followers baru saya dapat!” – Cikgu Wafi (Kaunselor IPT)

“Bukan sahaja dapat ilmu, tapi saya dapat confidence!” Team Wonderlab

“Lebih dari apa yang saya expect, little-little things pun Coach Haziq akan sentuh, ” – Kak Effah (Takaful Advisor)

Jangan Lepaskan Peluang Terhad Ini

RM10,887

RM97

Ok, ini last offer!

Sertai Coach Haziq dalam Tiktok Mastery Chapter dan Calendar yang bernilai RM39 ni anda automatik akan dapat secara PERCUMA!

FAQ

Apa persamaan usahawan yang berjaya di media sosial?

Mereka semua ada social media presence dan personal branding yang kuat.

Bukan itu sahaja, mereka buat secara strategik.

Daripada perniagaan kecil tempatan…sehinggalah kepada gergasi.

Jawapannya: Ya, semua untuk semua jenis bisnes. Termausuk bisnes jual sambal.

Tidak. Ini adalah training dalam bentuk video bersiri. Anda boleh tonton mengikut kelapangan, bila-bila masa dan dimana sahaja.

Tidak semestinya. Ramai yang grow bisnes di Tiktok tanpa tunjuk muka. Strategy dan teknik yang Coach Haziq terangkan tak semestinya kena tunjuk muka. Malah kami sediakan contoh -contoh video tanpa muka yang anda boleh tiruvasi.

Ilmu yang anda belajar dalam Tiktok Mastery Chapter ini boleh digunakan untuk menaikkan personal branding atau bisnes branding. Boleh di adaptasi kepada dua-dua akaun.

Selepas buat pembayaran, anda akan mendapat akses portal khas dimana semua video training Coach Haziq akan guide and step-by-step disepanjang proses mengikut guideline dan checklist yang kami sediakan. Jumpa anda di sana!

Tiktok Marketing Calendar by Huzeifa Media Sdn Bhd
2023 - All Rights Reserved

Scroll to Top